AKTIVNOSTI

V okolici apartmajev se skriva nešteto aktivnosti, s katerimi si lahko popestrite dan.

“Oddih v objemu Kolpe”

Kopanje v reki Kolpi

V bližini se nahaja več kopališč. Najbolj priljubljeno je naravno kopališče pri Tržokovem slapu, ki je primerno tudi za otroke in neplavalce.

Kolesarjenje

po bližnji in daljni okolici. V Beli Krajini imamo 15 urejenih in označenih kolesarskih poti. Skozi celo leto potekajo različne kolesarske prireditve. Možen je tudi najem električnih koles.

Čolnarjenje

Raziskujte reko s kajaki, kanuji, rafti. Vsako leto je vse več spustov po reki Kolpi, saj je za veslače nezahtevna in je primerna tudi za začetnike.

Belokranjska čebelarska učna pot v Žuničih

Na Belokranjski čebelarski učni poti v Žuničih boste v skupini spoznavali čebelarsko tradicijo ter odkrivali naravne lepote. Uživali boste v bogati biotski raznovrstnosti in razumevanju pomembnosti čebel za ekosistem.

Peka na žaru

Pripravite si piknik na žaru in uživajte v okusnih jedeh, ki jih pripravite sami. Ustvarite prijetne trenutkov ob hrani, dobri družbi in naravi.

Kopanje, savne, masaže v Termah Krka Dolenjske Toplice

Skupaj z družino ali prijatelji uživajte v sproščujočem razvajanju ter obnovite energije v prijetnem termalnem okolju.

Smučanje na smučišču Bela Gače

Uživajte v brezmejni zabavi na belih strminah, osvajajte različne proge ter se prepustite hitrosti in adrenalinu v smučarskem doživetju.

Ribolov

Ujemite svojega največjega plenilca, raziskujte prekrasne vode ter se sprostite ob ribolovu s prijatelji in družino v čarobnem okolju.

Nabiranje gob in kostanja v jesenskem času

Odkrijte skrite kotičke, nabirajte okusne gobe in bogate kostanje, ter si ustvarite nepozabne trenutke v družbi prijateljev in družine.

Pohodništvo

Primeren teren za pohode po okoliških vinorodnih gričih Preložnik, Mala in Velika Plešivica, ob reki Kolpi – Obkolpska grajska pešpot in po poteh Krajinskega parka Kolpa. Lahko pa se odpravite na nekoliko višje točke kot so Mirna Gora, Krašnji vrh, Smuk in uživate v čudovitem razgledu. V jesenskem času se lahko pridružite vsakoletnim pohodom med vinogradi.

Jezdenje konj Ana Stariha Črnomelj

Doživite nepozabno pustolovščino v naravi. Uživajte v harmoniji s konjem, raziskujte prelepe poti ter občutite svobodo in adrenalin, ki ju prinaša jezdenje konj.

Užijte lepoto Kolpe.

Na desni izpolnite obrazec za povpraševanje.